header

Pravni pouk

To spletno stran vam predstavlja Air Max

Vse pravice so pridržane. Prepovedano je spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, programske opreme, izdelkov ali storitev, ki so del portala airmax.si razen v primeru izrecne in pisne odobritve s strani Bison International.  

Vsa vsebina spletne strani je zaščitena z avtorskimi pravicami. Vsebine (registrirani in neregistrirane blagovne znamke, besedila, slike in ostalo) in vsa programska oprema so last Bison International.  

Kljub nenehni skrbi in pozornosti, ki jo namenjamo spletni strani, ne moremo zagotavljati, da so objavljeni podatki popolni ali točni.

Naša priporočila glede procesov uporabe in delovanja temeljijo na obsežnih raziskavah in praktičnih izkušnjah. Glede na obseg različnih materialov in pogojev pri katerih uporaba poteka, ne moremo odgovarjati za dosežene rezultate in/ ali kakršno koli škodo, ki bi lahko nastala kot posledica uporabe izdelkov.

Poleg tega ne moremo zagotoviti, da so informacije objavljene na naši spletni strani primerne za namene in cilje, za katere iščete podatke na spletni strani.

Vse informacije, izdelki in storitve so na voljo pod obstoječimi pogoji in brez (implicitne) garancije ali jamstva glede zanesljivosti ali primernosti za določen namen ali kako drugače.

Bison International ne odgovarja za nikakršno neposredno ali posredno škodo kakršne koli vrste, ki se lahko pojavi ali je kakor koli povezana z uporabo spletne strani airmax.si ali zato, ker je spletna strani bila začasno nedostopna za posvetovanje. Prav tako ne odgovarja za posredno ali neposredno nastalo škodo, ki je posledica uporabe podatkov pridobljenih na spletni strani airmax.si.

Podjetje Bolton Adriatic d.o.o., Polje 12, 5290 Šempeter pri Gorici, bo podatke, pridobljene od uporabnikov, pridobivalo, hranilo in drugače obdelovalo le za naslednje namene:

  • vodenje baze registriranih uporabnikov;
  • administracija portala;
  • statistične raziskave (skupno število uporabnikov, število novih uporabnikov na določeno časovno enoto ipd.);
  • občasno obveščanje po elektronski pošti o ponudbi, ugodnostih promocijah, akcijah in drugih aktivnostih.

Upravljavec podatkov bo v primeru pošiljanja sporočil iz prejšnjega odstavka uporabnikom na enostaven način omogočil odjavo od prejemanja sporočil.

Podatki bodo varovani skladno z zahtevami Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in v nobenem primeru ne bodo posredovani tretjim osebam.

Upravljavec podatkov se zavezuje, da bo zbrane podatke hranil le toliko časa, kolikor bo nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani.

Bison International si pridržuje pravico, da kadar koli in kakor koli, delno ali v celoti spremeni, dodaja ali odstrani vsebine objavljene na spletni strani (vključno s tem pravnim poukom), ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila.

To spletno mesto uporablja piškotke, saj želimo s tem izboljšati vašo uporabniško izkušnjo. Z zaprtjem te pasice, s klikom na "Sprejmi" ali z nadaljnjim brskanjem po spletnem mestu se strinjate z uporabo piškotkov. Da, strinjam se
Če želite izvedeti več ali izbrati vse ali nekaj piškotov, kliknite tukaj.